Akinek még nincs ötlete a hétvégi grillpartira, az csinálhatna egy pár sajtos grillpálcát. Persze ez csak egy csöndes javaslat.
Mivel a fiam csak 10 percre adta ide a gépet, sok magyarázatot nem fűzök a képriporthoz, könnyen követhető.
A húsról annyit, hogy én egy keverék darált húst használtam, amit fokhagymával, zöld fűszerekkel, és némi kinyomkodott zsemlével kevertem össze. De lehetne klasszik fasírt receptet is követni.
A töltelék trappista sajt volt, de jobb lenne hozzá valami keményebb grill sajt. A képen látszik, hogy egyik másik kicsit megfolyt, de nem nagyon bánta senki, finom sült sajtos lett tőle.
Még valami! Amikor az adagot kalkuláljátok, vegyétek figyelembe, hogy giga laktató fogás! 2 pálca per személy max!
Akkor kell sütni, mikor a parázs már nem olyan nagyon forró. Türelem!
Akkor a lépések:
Dórinak boldog szülinapot!. Medencés bulin pocakot behúzni! Éljen a nyár!