Sajtos grillpálca
2015. június 11. írta: nyiroszilvi

Sajtos grillpálca

p1010800.JPG

Akinek még nincs ötlete a hétvégi grillpartira, az csinálhatna egy pár sajtos grillpálcát. Persze ez csak egy csöndes javaslat.

Mivel a fiam csak 10 percre adta ide a gépet, sok magyarázatot nem fűzök a képriporthoz, könnyen követhető.

A húsról annyit, hogy én egy keverék darált húst használtam, amit fokhagymával, zöld fűszerekkel, és némi kinyomkodott zsemlével kevertem össze. De lehetne klasszik fasírt receptet is követni.

A töltelék trappista sajt volt, de jobb lenne hozzá valami keményebb grill sajt. A képen látszik, hogy egyik másik kicsit megfolyt, de nem nagyon bánta senki, finom sült sajtos lett tőle.

Még valami! Amikor az adagot kalkuláljátok, vegyétek figyelembe, hogy giga laktató fogás! 2 pálca per személy max!

Akkor kell sütni, mikor a parázs már nem olyan nagyon forró. Türelem!

Akkor a lépések:

p1010771.JPG

p1010772.JPG

p1010775.JPG

p1010776.JPG

p1010777.JPG

p1010778.JPG

p1010779.JPG

p1010781.JPG

p1010786.JPG

p1010797.JPG

p1010800.JPG

p1010801.JPG

p1010803.JPG

Dórinak boldog szülinapot!. Medencés bulin pocakot behúzni! Éljen a nyár!

A bejegyzés trackback címe:

https://velotanya.blog.hu/api/trackback/id/tr457534608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása