Dekadens reggeli - mézes-mustáros camembert szendvics körtével
2015. március 05. írta: nyiroszilvi

Dekadens reggeli - mézes-mustáros camembert szendvics körtével

"A barna bútorú ebédlő teli volt
a firnisz és gyümölcs szagával, összeszedtem
egy tányér nem tudom, miféle belga jót,
békén elnyúltam egy öreg karszékbe, s ettem,
s hallgattam derűsen: a toronyban ütött."

Rimbaud

p1010181_1.JPG

Ha van egy napotok, mikor pizsamában tudtok reggelizni otthon, feltétlen próbáljátok ki ezt a dekadens belga reggelit. A gyümölcs érettsége, a sajt kesernyés, telt ízével, végtelen zenéket juttat eszünkbe. És mindezt pizsiben? Mi lehet ennél lustább, dekadensebb hanyatlás. Napok napfényes romjai. 

Hozzávalók:

hosszú rozsos kifli vagy bagett

camembert sajt

méz

mustár

dió

körte

angol szalonna

A hozzávalókat felszeleteljük, és szépen a szendvicsre helyezzük.

p1010190_1.JPG

p1010191_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://velotanya.blog.hu/api/trackback/id/tr917242709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása